Crtežići za razne prigode

Hrvatski izumi →

”Crtežići za razne prigode” nastajali su od samog početka. Oni su zaslužni za izgradnju DuckAssa, oni su ti koji su sve pokrenuli. Bilo da se radilo o rođendanu, imendanu, vjenčanju ili obljetnici oni su razveseljavali osobe kojima su bili namijenjeni. Koliko god se likovi čine jednostavnima, rađeni su po fotografijama i željama naručioca te stvarno podsjećaju na osobu koju predstavljaju. Većinom su ilustrirane neke specifične situacije, frizure, položaji tijela i oblekica!

Poanta je da su rađeni ciljano za nekoga i to im daje posebnost! Možete odabrati nekog lika iz galerije, ali mu promijeniti npr. frizuru te ga tako prilagoditi za svoju prigodu ili pak poželjeti nekog skroz novog tko će se kasnije pridružiti svim ovim postojećim likićima i proširiti DuckAss ponudu! Također, ukoliko se pronađete u postojećim crtežima možete naručiti baš njih bez ikakvih izmjena. Klikajte i vidite što je do sada nacrtano, a svoju narudžbu možete poželjeti preko facebooka ili maila!

*Važno je napomenuti da kupnjom predmeta sa crtežom koji je crtan po Vašoj želji ne kupujete prava na crtež. On se stvara po Vašim parametrima no nakon toga ide u galeriju i dostupan je i drugim kupcima. Kupnja prava na crtež je moguća po dogovoru!